Դասընթաց/Վերապատրաստում

Քիմիկ լաբորանտ

վերապատրաստման դասընթաց

Տևողությունը՝ ըստ ընտրած մոդուլի
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


Հաց, հրուշակեղեն և շոկոլադագործություն

Հացի, հրուշակեղենի և շոկոլադագործության

դասընթաց

Տևողությունը՝ 4 շաբաթ
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


hrushakexeni karchajamket dasntac

Եվրոպական հրուշակեղեն

կարճաժամկետ դասընթաց

Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


sized-evropakan qaxcraveniq-01 (1)

Եվրոպական քաղցրավենիքի գաղտնիքները

կարճաժամկետ դասընթաց

Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


հաց

Հավելումներով հացատեսակներ

դասընթաց

Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


ՇՈԿՈԼԱԴԱԳՈՐԾՈՒԹՅՈՒՆ

Շոկոլադ․ գաղտնիքներ, հմտություններ, առանձնահատկություններ

կարճաժամկետ դասընթաց

Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


ԴԱՍԱԿԱՆ ԿԱԹՆԱՄԹԵՐՔ ԵՎ ՊԱՆԻՐՆԵՐ․ ՀՈՒՄՔԻՑ ՄԻՆՉԵՎ ՊԱՏՐԱՍՏԻ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔ

Դասական կաթնամթերք և պանիրներ․ հումքից մինչև պատրաստի արտադրանք

կարճաժամկետ դասընթաց

Տևողությունը՝ 5 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


panirner-01a

Պատրաստում ենք ավանդական պանիրներ

կարճաժամկետ դասընթաց

Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


Սնունդ 1

ԳԱՈՒԴԱ

կարճաժամկետ դասընթաց

Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


ԿԱԹԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱՆ ՄԻՋԻՆ ՈՒ ԽՈՇՈՐ ՖԵՐՄԱՆԵՐՈՒՄ

Կաթի արտադրության տեխնոլոգիան միջին ու խոշոր ֆերմաներում

դասընթաց

Ձևաչափը՝ առցանց
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


craft1

Կրաֆտ գարեջրի արտադրության տեխնոլոգիա

կարճաժամկետ դասընթաց

Տևողությունը՝ 12 ժամ
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


spandanoci dasyntac սապծ հաահ

Սպանդանոցի անասնաբույժ-փորձագետների

վերապատրաստման դասընթաց

Տևողությունը՝ 6 շաբաթ
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


transport-das-

Ղեկավար-հսկիչ՝ տրանսպորտային միջոցների տեխնիկական զննության կայանների

վերապատրաստման դասընթաց

Տևողությունը՝ 2/3 շաբաթ
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի որակավորման վկայական
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]


ԱԳՐՈԲԻԶՆԵՍԻ ՊԼԱՆ ԵՎ ԿԱԶՄԱԿԵՐՊՈՒՄ

Ագրոբիզնեսի պլանավորում և կազմակերպում

կարճաժամկետ դասընթաց

Տևողությունը՝ 2 շաբաթ/առցանց
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]