Եվրոպական քաղցրավենիքի գաղտնիքները


Եվրոպական քաղցրավենիք
ՎԱՐՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԴԱՍԵՐ ՈԼՈՐՏԻ ՓՈՐՁԱՌՈՒՆԵՐԻՑ

Ուզու՞մ ես զարմացնել հարազատներիդ կամ սիրելի հաճախորդներիդ եվրոպական քաղցրավենիքի նոր տեսակներով, ուրեմն այս դասընթացը հենց ՔԵԶ համար է։
Դասընթացի շնորհիվ կծանոթանաս՝
Ժամանակակից հումքային բազային,
հումքի ստացմանը և նախապատրաստմանը արտադրության,
սարքավորումների և գործիքների ընտրությանը և շահագործման հմտություններին:

Կպատրաստես՝
Կրուասան,
Չիզ քեյք Cheese cake,
Ֆրանսիական միլ-ֆոյ Mille-feuille,
Ֆրանսիական մակարոն:

Դասընթացը բաղկացած կլինի ինտերակտիվ դասախոսություններից, որոնք կզուգորդվեն գործնական առաջադրանքների իրականացմամբ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի Հացի, հրուշակեղենի և շոկոլադագործության ուսումնական լաբորատորիայում:

Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր

Հետադարձ կապ

Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]