Քիմիկ լաբորանտ
վերապատրաստման դասընթաց
Տևողությունը՝ ըստ ընտրած մոդուլի
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
Հացի, հրուշակեղենի և շոկոլադագործության
դասընթաց
Տևողությունը՝ 4 շաբաթ
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
Եվրոպական հրուշակեղեն
կարճաժամկետ դասընթաց
Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
Եվրոպական քաղցրավենիքի գաղտնիքները
կարճաժամկետ դասընթաց
Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
Հավելումներով հացատեսակներ
դասընթաց
Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
Շոկոլադ․ գաղտնիքներ, հմտություններ, առանձնահատկություններ
կարճաժամկետ դասընթաց
Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
Դասական կաթնամթերք և պանիրներ․ հումքից մինչև պատրաստի արտադրանք
կարճաժամկետ դասընթաց
Տևողությունը՝ 5 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
Պատրաստում ենք ավանդական պանիրներ
կարճաժամկետ դասընթաց
Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
ԳԱՈՒԴԱ
կարճաժամկետ դասընթաց
Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
Կաթի արտադրության տեխնոլոգիան միջին ու խոշոր ֆերմաներում
դասընթաց
Ձևաչափը՝ առցանց
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
Կրաֆտ գարեջրի արտադրության տեխնոլոգիա
կարճաժամկետ դասընթաց
Տևողությունը՝ 12 ժամ
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
Սպանդանոցի անասնաբույժ-փորձագետների
վերապատրաստման դասընթաց
Տևողությունը՝ 6 շաբաթ
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
Ղեկավար-հսկիչ՝ տրանսպորտային միջոցների տեխնիկական զննության կայանների
վերապատրաստման դասընթաց
Տևողությունը՝ 2/3 շաբաթ
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի որակավորման վկայական
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]
Ագրոբիզնեսի պլանավորում և կազմակերպում
կարճաժամկետ դասընթաց
Տևողությունը՝ 2 շաբաթ/առցանց
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]