Ֆակուլտետներին կից գործող Արդյունաբերական խորհուրդների ստեղծման (ստեղծվել են համալսարանի ռեկտոր Վարդան Ուռուտյանի հրամանով) հիմնական նպատակը ոլորտի փորձագետների և ՀԱԱՀ համապատասխան ֆակուլտետների միջև երկխոսության ամրապնդման միջոցով ագրարային կրթության համապատասխան ուղղության մրցունակության բարձրացումն է:
Արդյունաբերական խորհուրդների առաքելությունն է կրթություն-մասնավոր հատված երկխոսության համար ծառայել որպես ուրույն հարթակ` արդիականացնելու գյուղատնտեսության համապատասխան ոլորտների կրթական ծրագրերը, նպաստելու ուսանողների գործնական հմտությունների զարգացմանը և պատրաստելու առավել մրցունակ կադրեր ոլորտի կազմակերպությունների համար։
Խորհուրդն իր աշխատանքները կազմակերպում է նիստերի միջոցով, որոնք գումարվում են առնվազն եռամսյակային կտրվածքով, ինչպես նաև արտահերթ նիստերի միջոցով` աշխատակարգին համապատասխան:
Խորհուրդների նիստերը հրավիրում և համակարգում են համապատասխան ֆակուլտետների դեկանները։
Խորհուրդների որոշումներն ընդունվում են քննարկումների և կողմերի միջև փոխհամաձայնության հաստատման սկզբունքով, իսկ համաձայնության չգալու դեպքում՝ ձայների երկու երրորդի հարաբերակցությամբ:
Յուրաքանչյուր խորհուրդ գործում է համապատասխան ֆակուլտետին կից, համակարգվում է ֆակուլտետի դեկանի կողմից և իր գործունեությունը ծավալում է՝ համաձայն համալսարանի և Արդյունաբերական խորհուրդների միջև կնքված Փոխըմբռնման հուշագրի:
![](/wp-content/uploads/2023/10/Hakob-Hakobjan.png)
«Երևան գարեջուր» ՓԲԸ, տնօրենների խորհրդի նախագահ, տեխ.գիտ.դոկտոր
Հակոբ Հակոբյան
(+374 10) 541238
[email protected]
![](/wp-content/uploads/2023/11/nersisyan-albert.png)
«Պռոշյանի կոնյակի գործարան» ՍՊԸ, գլխավոր գինեգործ, տեխ.գիտ.թեկնածու
Ալբերտ Ներսիսյան
(+374 44) 337777
[email protected]
![](https://anau.am/wp-content/uploads/2023/10/Zaruhi-Muradjan.png)
«Հայաստանի խաղողագործության և գինեգործության հիմնադրամ», տնօրեն, տեխ.գիտ.թեկնածու, դոցենտ
Զարուհի Մուրադյան
(+374 95) 477411
[email protected]
![](https://anau.am/wp-content/uploads/2023/10/Axasi-Karapetyan.png)
![](https://anau.am/wp-content/uploads/2023/10/Gexam-Simonjan.png)
![](/wp-content/uploads/2023/10/Tigran-Xachatryan.png)
Երևանի Արարատ կոնյակի, գինու-օղու կոմբինատ (ԲԲԸ),
կոնյակագործ
Տիգրան Խաչատրյան
(+374 94) 616002
[email protected]
![](https://anau.am/wp-content/uploads/2023/10/Zargarjan-Aren.png)
![](https://anau.am/wp-content/uploads/2023/10/Amur-Voskanyan.png)
![](/wp-content/uploads/2023/11/Gohar-Vardanyan.png)
ՀՀ սննդամթերքի անվտանգության տեսչական մարմնի սննդամթերքի անվտանգության վարչության պետի պարտականությունները կատարող
Գոհար Վարդանյան
(+374 91) 388055; (+374 94) 388055
[email protected]
![](/wp-content/uploads/2023/11/gnel.png)
![](/wp-content/uploads/2023/11/Karine-Melqumjan.png)
ՀՀ սննդամթերքի անվտանգության տեսչական մարմնի ռիսկերի գնահատման (կառավարման) և վերլուծությունների վարչության գլխավոր մասնագետ
Կարինե Մելքումյան
(+374 96) 984828
[email protected]
![](https://anau.am/wp-content/uploads/2023/10/Vardine-Hovhannisyan.png)
![](https://anau.am/wp-content/uploads/2023/10/lusine-Karapetyan.png)
«Բեկոն պրոդուկտ» ՍՊԸ,
տեխնոլոգների բաժնի պատասխանատու
Լուսինե Կարախանյան
(+374 93) 172871
[email protected]
![](/wp-content/uploads/2023/11/554.jpg)
![](/wp-content/uploads/2023/10/Husik-Stepanjan-1.png)
![](https://anau.am/wp-content/uploads/2023/10/Hajkanush-Badikyan.png)
«Ստանդարտ դիալոգ» ՍՊԸ, որակի կառավարիչ, խորհրդատու և ուսումնական կենտրոնի ղեկավար, կենս.գիտ.դոկտոր
Հայկանուշ Բատիկյան
(+374 91) 309192; (+374 93) 123005
[email protected]