Ուզու՞մ ես զարմացնել հարազատներիդ կամ սիրելի հաճախորդներիդ եվրոպական քաղցրավենիքի նոր տեսակներով, ուրեմն այս դասընթացը հենց ՔԵԶ համար է։
Դասընթացի շնորհիվ կծանոթանաս՝
Ժամանակակից հումքային բազային,
հումքի ստացմանը և նախապատրաստմանը արտադրության,
սարքավորումների և գործիքների ընտրությանը և շահագործման հմտություններին:
Կպատրաստես՝
Կրուասան,
Չիզ քեյք Cheese cake,
Ֆրանսիական միլ-ֆոյ Mille-feuille,
Ֆրանսիական մակարոն:
Դասընթացը բաղկացած կլինի ինտերակտիվ դասախոսություններից, որոնք կզուգորդվեն գործնական առաջադրանքների իրականացմամբ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի Հացի, հրուշակեղենի և շոկոլադագործության ուսումնական լաբորատորիայում:
Տևողությունը՝ 3 օր
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]