ԲՈԼՈՐԸ


23 / 02 / 2024

Ավարտական աշխատանքներ. Ամենամեծ հաջողությունը այս գաղափարները կյանքի կոչելը կլինի

20 / 02 / 2024

Բուհ + արտադրություն․ ջրի եւ ընդհանրապես՝ բնության հանդեպ երկյուղածությամբ

19 / 02 / 2024

ՀԱԱՀ-ում SMARTI նախագծի արդյունքներն արդեն նկատելի են

17 / 02 / 2024

Ուիզ քոդ ակադեմիայի սաները ծանոթացել են ՀԱԱՀ ճարտարագիտական մի շարք սարքավորումների

15 / 02 / 2024

Օրգանական գինեգործություն․ դեռեւս 2012-ից ԵՄ-ն հստակեցրել է այս ոլորտին ներկայացվող պահանջները

13 / 02 / 2024

Դասը գինեգործարանում․ ուսումնաճանաչողական այց՝ զգլխիչ համտեսի ամփոփմամբ

09 / 02 / 2024

Որակի նոր փոփոխականներ, աշխատանքային կիսամյակի հունձքն առատ է․ ռեկտորատի փետրվարյան նիստը

09 / 02 / 2024

Համագործակցության հուշագրեր Տաջիկստանի եւ Ուզբեկստանի ագրարային բուհերի հետ

01 / 02 / 2024

Աշխատանքային կիսամյակից՝ աշխատանքի. Պարենամթերքի տեխնոլոգները ներկայացրին իրենց ձեռքբերումները

էջ 1 ... 232