«Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա» պարբերական 2019 2/66
Կարտոֆիլահանի ռոտորային կոշտամանրիչ-փոխակրիչի շարժաբերի կինեմատիկական-երկրաչափական պարամետրերի տեսությունը և հաշվարկ (էջ՝ 6-11): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գութանի խոփաթևերի բանող մակերեսի մաշվածության բնույթը (էջ՝ 11-16): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Կարտոֆիլահանի ռոտորային կոշտամանրիչի անկյունային արագության կախվածությունը հողակոշտերի քանակից (էջ՝ 16-20): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Հողատարման մեծության կարգավորումը մակերեսային ջրման դեպքում (էջ՝ 20-23): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Լեռնալանջային միաշարք կարտոֆիլահանի մի քանի պարամետրերի որոշումը(էջ՝ 23-27): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Մոտոբլոկային կարտոֆիլատնկիչի ժապավենագդալիկավոր ապարատի աշխատանքի հետազոտում (էջ՝ 27-31): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Սկավառակավոր արգելակային մեխանիզմի ռեսուրսի բարելավումը (էջ՝ 31-24): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Ֆինանսական կայունության գնահատման բացարձակ ցուցանիշների վերլուծությունն ալկոհոլային խմիչքներ արտադրող ընկերություններում (էջ՝ 34-38): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Խաղողագործության վիճակը և զարգացման միտումները ՀՀ Վայոց ձորի մարզում (էջ՝ 38-42): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Խաղողագինեգործական արտադրանքի շուկան և տնտեսական նշանակությունը Հայաստանում (էջ՝ 42-46): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Ֆինանսական արդյունքների հաշվառման հիմնախնդիրները ագրոպարենային ոլորտում (էջ՝ 46-50): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Էլեկտրոնային կառավարման զարգացման մակարդակը Հայաստանում(էջ՝ 50-54): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Հայաստանի Հանրապետությունում գյուղատնտեսական արտադրանքի գնման (մթերման) արժեշղթայի կազմակերպման մոդել (էջ՝ 54-59): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Պետության կողմից բնական մենաշնորհի կարգավորումը (էջ՝ 59-64): Ամփոփագիր
aՀՀ հանրային ծառայությունները կարգավորող հանձնաժողով
Հնա-ի և գործազրկության մակարդակի վիճակագրական վերլուծությունը ՀՀ մարզերում (էջ՝ 64-68): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Հեռավոր հիբրիդացումը և պոլիպլոիդիան հաղարջենու և կոկռոշենու ընտրասերման գործում (էջ՝ 68-72): Ամփոփագիր
aԲելառուսի պետական համալսարանի՝ Ա.Դ. Սախարովի անվան միջազգային էկոլոգիական ինստիտուտ
Ոսկետուտի թրթուրների դեմ բակտերիական և քիմիական պատրաստուկների ենթաշեմային խտություններով փորձարկումներ խնձորենու այգիներում (էջ՝ 72-76): Ամփոփագիր
aՍննդամթերքի անվտանգության ոլորտի ռիսկերի գնահատման և վերլուծության գիտական կենտրոն
bՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի Վանաձորի մասնաճյուղ
Ծխախոտի բուրավետ սորտերի ֆոտոսինթեզի գենետիկայի հայեցակետերը և սելեկցիայի օպտիմալացման ուղիները. ֆոտոսինթեզի ինտենսիվությունը (էջ՝ 76-82): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Պղնձի ռիսկի գնահատումը Ալավերդի քաղաքի շուկաներում իրացվող պտուղ-բանջարեղենում (էջ՝ 82-87): Ամփոփագիր
aՀՀ ԳԱԱ Էկոլոգանոոսֆերային հետազոտությունների կենտրոն
Ներկրված հոլշտին ցեղի մաքրացեղ երինջների դուստրերից ստացված երկրորդ սերնդի կովերի կաթնային մթերատվության տարիքային առանձնահատկությունները (էջ՝ 87-91): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
bՀայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության նախարարություն
Ֆլեկվի (սիմենթալ) ցեղի կովերի մթերատվությունն ըստ սերնդափոխության և կլիմայավարժեցման (էջ՝ 91-95): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
bՀայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության նախարարություն
ՀՀ մարզերի և առանձին տարածաշրջանների դասակարգումն ըստ խոշոր եղջերավոր կենդանիների բրուցելյոզի տարածվածության և վարակվածության աստիճանի (էջ՝ 95-99): Ամփոփագիր
a Սննդամթերքի անվտանգության ոլորտի ռիսկերի գնահատման և վերլուծության գիտական կենտրոն (ՊՈԱԿ)
Հավի մսից ապուխտի արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում (էջ՝ 99-101): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Դդմի նախնական մշակումը կոմպոտի արտադրությունում (էջ՝ 102-105): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Ոսպի ալյուրից հատակաթուխ հացի տեխնոլոգիայի մշակում (էջ՝ 106-110): Ամփոփագիր
aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան