
Ընդլայնի՛ր գիտելիքներդ շոկոլադագործության ոլորտում։
Դասընթացի շնորհիվ
Կծանոթանաս՝
 Ժամանակակից շոկոլադի արտադրությանը,
 հիմնական հումքի տեսակներին,
 կակաո ունդերի տեսակներին, քիմիական կազմին, ֆերմենտացմանը, պահեստավորմանը, պահման ժամանակ տեղի ունեցող գործընթացներին,
 կոնֆետային արտադրատեսակներին,
 սարքավորումների հավաքածուին:
Կպատրաստես՝
 Ինվերտ օշարակ և շոկոլադային ջնարակ,
 շոկոլադե բատոններ և «Ասորտի» շոկոլադ,
 ասորտի տիպի միջուկով կոնֆետներ:
Դասընթացը բաղկացած կլինի ինտերակտիվ դասախոսություններից, որոնք կզուգորդվեն գործնական առաջադրանքների իրականացմամբ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի Հացի, հրուշակեղենի և շոկոլադագործության ուսումնական լաբորատորիայում:
 Տևողությունը՝ 3 օր
 Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
 Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
 Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]



