Շոկոլադ․ գաղտնիքներ, հմտություններ, առանձնահատկություններ


ՇՈԿՈԼԱԴԱԳՈՐԾՈՒԹՅՈՒՆ
ՇՈԿՈԼԱԴԸ ՍԵՐ Է

Ընդլայնի՛ր գիտելիքներդ շոկոլադագործության ոլորտում։
Դասընթացի շնորհիվ
Կծանոթանաս՝
Ժամանակակից շոկոլադի արտադրությանը,
հիմնական հումքի տեսակներին,
կակաո ունդերի տեսակներին, քիմիական կազմին, ֆերմենտացմանը, պահեստավորմանը, պահման ժամանակ տեղի ունեցող գործընթացներին,
կոնֆետային արտադրատեսակներին,
սարքավորումների հավաքածուին:

Կպատրաստես՝
Ինվերտ օշարակ և շոկոլադային ջնարակ,
շոկոլադե բատոններ և «Ասորտի» շոկոլադ,
ասորտի տիպի միջուկով կոնֆետներ:

Դասընթացը բաղկացած կլինի ինտերակտիվ դասախոսություններից, որոնք կզուգորդվեն գործնական առաջադրանքների իրականացմամբ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի Հացի, հրուշակեղենի և շոկոլադագործության ուսումնական լաբորատորիայում:

 Տևողությունը՝ 3 օր
 Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր

Հետադարձ կապ

 Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
 Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]