ԱՐԻ ՄԻԱՍԻՆ ԳԱՐԵՋՈՒՐ ՊԱՏՐԱՍՏԵՆՔ
Դասընթացի շնորհիվ կզարգացնես և կկատարելագործես՝
Ածիկի ջարդման,
շաղախի պատրաստման,
հմուլով քաղցուի եփման,
համապատասխան խմորասնկերի կիրառման,
գարեջրի օրգանոլեպտիկ գնահատման գործնական կարողությունները և հմտությունները։
Դասընթացը բաղկացած Է ինտերակտիվ դասախոսություններից, որոնք զուգորդվում են գործնական առաջադրանքների իրականացմամբ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի գարեջրագործության և թորման ուսումնափորձարարական լաբորատորիայում:
Տևողությունը՝ 12 ժամ
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր
Հետադարձ կապ
Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]