Կրաֆտ գարեջրի արտադրության տեխնոլոգիա


craft1
ԱՐԻ ՄԻԱՍԻՆ ԳԱՐԵՋՈՒՐ ՊԱՏՐԱՍՏԵՆՔ

Դասընթացի շնորհիվ կզարգացնես և կկատարելագործես՝
Ածիկի ջարդման,
շաղախի պատրաստման,
հմուլով քաղցուի եփման,
համապատասխան խմորասնկերի կիրառման,
գարեջրի օրգանոլեպտիկ գնահատման գործնական կարողությունները և հմտությունները։

Դասընթացը բաղկացած Է ինտերակտիվ դասախոսություններից, որոնք զուգորդվում են գործնական առաջադրանքների իրականացմամբ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի գարեջրագործության և թորման ուսումնափորձարարական լաբորատորիայում:

Տևողությունը՝ 12 ժամ
 Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր

Հետադարձ կապ

 Լրացուցիչ հարցերի դեպքում՝ 012 54 57 13, 055 52 67 18
 Էլ․ փոստի հասցեն՝ [email protected]