Соломонян Армен Каренович
Год рождения 2000 г.
Аспирант факультета технологий продовольственных продуктов
Կրթություն և վերապատրաստում
2017 թվականին ավարտել է Երևանի թիվ 159 ավագ դպրոցը և նույն տարում ընդունվել ՀԱԱՀ Պարենամթերքի տեխնոլոգիաների ֆակուլտետի «Գինու տեխնոլոգիա» մասնագիտության 1-ին կուրս
Աշխատանքային փորձ
05.2021 թ. – մինչ օրս – WineWorks Company գործարանում
2021 թ. սեպտեմբեր – մինչ օրս – ՀԱԱՀ Ուսանողական խորհրդի փոխնախագահ
2021 թ. մարտ – 2021 թ. օգոստոս – ՀԱԱՀ Պարենամթերքի տեխնոլոգիաների ֆակուլտետի Ուսանողական խորհրդի նախագահ
2019 թ. սեպտեմբեր – 2021 թ. մարտ – ՀԱԱՀ Պարենամթերքի տեխնոլոգիաների ֆակուլտետի Ուսանողական գիտական ընկերության նախագահ
2018 – 2019 թ. – ՀԱԱՀ Պարենամթերքի տեխնոլոգիաների ֆակուլտետի Ուսանողական խորհրդի փոխնախագահ
07.2017 թ. – 10.2017 թ. – Արարատ սննդի կոմբինատում
Գիտաժողովներ
Հուլիսի 2, 2021 թ. – ՀԱՊՀ Ուսանողական գիտական ընկերության կողմից կազմակերպված «beengineer-4» գիտաժողով: Զեկուցում «Դիատոմիտային նյութի հատկությունների բարելավումը և դրա կիրառումը գինու պարզեցման համար» թեմայով
Հունիսի 17, 2021 թ. – ՀԱԱՀ Ուսանողական գիտական ընկերության կողմից կազմակերպված 21-րդ գիտաժողով: Զեկուցում «Սպիտակ գինու հիմքով, չրերով և մրգերով կոկտեյլներում չոր նյութերի դինամիկայի և տիտրվող թթուների որոշումը» թեմայով։
Մայիսի 16, 2021 թ. – ՀԱՊՀ Ուսանողական գիտական ընկերության կողմից կազմակերպված «beengineer-2021» գիտաժողով: Զեկուցում «Գինու հիմքով, չրերով և ցիտրուսներով կոկտեյլներում չոր նյութերի դինամիկայի և տիտրվող թթուների որոշումը» թեմայով
Ապրիլի 3, 2021 թ. – Գավառի պետական համալսարանի Ուսանողական գիտական ընկերության կողմից կազմակերպված ուսանողական հանրապետական գիտաժողով։ Զեկուցում «Գինու կոկտեյլներում չոր նյութերի դինամիկայի և տիտրվող թթուների որոշումը» թեմայով
Հասարակական գործունեություն
2020 թ. հոկտեմբեր – մինչ օրս – ՀԱԱՀ Գիտական խորհրդի անդամ
2019 թ. սեպտեմբեր – մինչ օրս – ՀԱԱՀ Պարենամթերքի տեխնոլոգիաների ֆակուլտետի Գիտական խորհրդի անդամ
Լեզուների իմացություն
Հայերեն, ռուսերեն, անգլերեն