Ցանկանու՞մ ես սովորել և զբաղվել եվրոպական հրուշակեղենի արտադրությամբ, ուրեմն այս դասընթացը հենց ՔԵԶ համար է։
Դասընթացի շնորհիվ
Կծանոթանաս՝
- Ժամանակակից հումքային բազային,
- Հումքի ստացմանը և նախապատրաստմանը արտադրության,
- Սարքավորումների և գործիքների ընտրությանը և շահագործման հմտություններին
Կպատրաստես՝
- Տորթեր (red velvet, brownie)
- Հրուշակային տորտալետկաների հավաքածու
- Տարբեր տեսակի կրեմներ
- Բելգիական փափուկ վաֆլի
- Մաֆիններ (վանիլային և շոկոլադե), թխվածքաբլիթներ
Դասընթացը բաղկացած կլինի ինտերակտիվ դասախոսություններից, որոնք կզուգորդվեն գործնական առաջադրանքների իրականացմամբ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի Հացի, հրուշակեղենի և շոկոլադագործության ուսումնական լաբորատորիայում:
Դասընթացի արժեքը՝ 30000 ՀՀ դրամ։
Տևողությունը՝ 3 օր։
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր:
Դասընթացին դիմելու և լրացուցիչ հարցերի դեպքում խնդրում ենք զանգահարել
012 54 57 13 կամ 055 52 67 18 հեռախոսահամարով։
Էլ. հասցե՝ [email protected]