Եվրոպական հրուշակեղեն կարճաժամկետ դասընթաց

European chocolate making

Ցանկանու՞մ ես սովորել և զբաղվել եվրոպական հրուշակեղենի արտադրությամբ, ուրեմն այս դասընթացը հենց ՔԵԶ համար է։
Դասընթացի շնորհիվ
Կծանոթանաս՝

  • Ժամանակակից հումքային բազային,
  • Հումքի ստացմանը և նախապատրաստմանը արտադրության,
  • Սարքավորումների և գործիքների ընտրությանը և շահագործման հմտություններին

Կպատրաստես՝

  • Տորթեր (red velvet, brownie)
  • Հրուշակային տորտալետկաների հավաքածու
  • Տարբեր տեսակի կրեմներ
  • Բելգիական փափուկ վաֆլի
  • Մաֆիններ (վանիլային և շոկոլադե), թխվածքաբլիթներ

Դասընթացը բաղկացած կլինի ինտերակտիվ դասախոսություններից, որոնք կզուգորդվեն գործնական առաջադրանքների իրականացմամբ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի Հացի, հրուշակեղենի և շոկոլադագործության ուսումնական լաբորատորիայում:

Դասընթացի արժեքը՝  30000 ՀՀ դրամ։
Տևողությունը՝ 3 օր։
Դասընթացի ավարտին կտրամադրվի մասնակցության հավաստագիր:
Դասընթացին դիմելու և լրացուցիչ հարցերի դեպքում խնդրում ենք զանգահարել
012 54 57 13   կամ 055 52 67 18 հեռախոսահամարով։
Էլ. հասցե՝ [email protected]